Vi håper mange har mulighet til å ta turen tirsdag 24.04.2018 kl 19.30 i Øygarden Kulturhus.

Denne kvelden inviterer me i Øygarden Fangst & Havfiskeklubb til ein sosial sammenkomst der ein kan slå av ein prat, binde fiskeoppheng, fluer. Utstyr bør man sjølv ta med, men vi kommer til å ha litt utstyr du kan kjøpe for å binde fiskeoppheng.

Det blir lagt opp til øving på fluekasting i storsalen for de som tar med egen stang denne kvelden.

Vi disker til med gratis vafler, kafe og saft.
Inviter gjerne en venn som du mener bør ta turen!

 

Arr. på Facebook

Det er tid for ny tur snart og lørdag 24. mars blir det tur på havet for å fiske lange, om det blir for mye vær/sjø til å gå ut i havet tar vi en fisketur etter torsk innaskjærs.

bK4juU4RbyidCzZfsTxDgUtstyr du trenger til denne turen er en havfiskestang og sene/line til å komme deg ned på dypet. Fisket blir gjerne på 150-250m alt etter hvor i havet turen går.

Blimedlem

Foreningens formål er ved samarbeid og kameratskap å aktivisere til fangst og sportfiske på og ved havet. Men fra i år tenker vi også å få plass til litt småvilt jakt samt leirdueskyting i klubben.

Enhver som innordner seg foreningens lover, kan tas opp som medlem. Ved innmelding oppgis navn, bopel, fødselsdato og telefon.

Fra og med 2018 kan du også melde inn familien som medlem (ein husstand), da er hele familien medlem i klubben vår. Men ønsker flere enn hovedperson å være medlem i NHF kommer kontingent pr person for dette i tillegg (200,- for senior og 100,- for junior og i NHF er aldersgrensen fra 12år). Barn under 12år kan være medlem i vår klubb, men vil ikkje bli meldt inn i NHF før året de fyller 12år.

LES MEIR

Havmus er en vanlig bifangst ved tråling av reker, noe som indikerer at den foretrekker bløtbunn på 200-500 meters dyp. Den kan imidlertid gå ned til over 1000 meters dyp. Om natten trekker den ofte inn på grunnere vann, ofte helt inn på 10-20 meters dyp. Føden består for det meste av diverse muslinger som den knuser med de skarpe tennene, men havmusa tar også fisk, krepsdyr og slangestjerner.

Havmus er en av de 224477sFredag 23 februar arrangere vi en fiske tur etter denne fisken i fra Bonelabo som er en hot spot når det gjelder denne fisken.

Me i Øygarden Fangst & Havfiskeklubb vil ønske alle våre medlemmer godt nyttår. I 2018 håper me på ende flere medlemmer og enda mer aktivitet. Men me trenger hjelp fra alle for å få dette til.

celebrate 1835387 1280Me håper at alle holder aktiviteten oppe på facebook gruppen vår i 2018 og alle ønsker å delta på våre klubbturer samt andre samlinger.
Alle våre medlemmer vil få innkallelse til årets første møte fortløpende. På sakslisten står da val av styremedlemer og aktiviteter for 2018.
Ønsker du at vi skal ta noe opp? Send oss gjerne en e-post på Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.